GRAPHICANEWS

Εκδηλώσεις

Webinar για την ασφάλεια τροφίμων από τον ΣΥ.ΒΙ.Π.Υ.Σ.

την 24 Ιανουαρίου, 2025

O ΣΥΒΙΠΥΣ και ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός EHEDG (European Hygienic Engineering & Design Group), διοργανώνουν διαδικτυακό σεμινάριο για τις βασικές αρχές υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων κατά τη συντήρηση και το σχεδιασμό εξοπλισμού συσκευασίας τροφίμων και ποτών.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 12:00-13:00 μ.μ. μέσω της πλατφόρμας Zoom.
 
Προσκεκλημένοι ομιλητές
- Adwy van den Berg, Director at EHEDG
- Tobias Braunegger, Hygienic Design Specialist, Product Compliance Management at MULTIVAC, member of the EHEDG Working Group ‘Packaging Machines’
- Fredrik Hansen, Senior Technology Specialist, Aseptic Technology & Performance at TETRA PAK, member of the EHEDG Working Group ‘Packaging Machines’
 
Ο Οργανισμός EHEDG ιδρύθηκε το 1989 ως μη κερδοσκοπική κοινοπραξία κατασκευαστών εξοπλισμού, παραγωγών τροφίμων, προμηθευτών στη βιομηχανία τροφίμων, ερευνητικών ινστιτούτων και πανεπιστημίων, αρχών δημόσιας υγείας και κυβερνητικών οργανισμών.

Με κοινό στόχο την προώθηση της υγιεινής, τη βελτίωση της ασφάλειας των τροφίμων και την αύξηση της αποδοτικότητας και αποτελεσματικότητας καθαρισμού κατά την επεξεργασία και τη συσκευασία των προϊόντων διατροφής, ο οργανισμός  EHEDG συγκεντρώνει ενδιαφερόμενους φορείς στην αλυσίδα εφοδιασμού τροφίμων.
Εκτός από τις πρακτικές οδηγίες, τις διαδικασίες δοκιμών και την πιστοποίηση, την κατάρτιση και την εκπαίδευση, το EHEDG προσφέρει μια πλατφόρμα ανταλλαγών για παγκόσμιους επαγγελματίες τροφίμων για να συνδυάσουν τη συλλογική εμπειρία και να βελτιώσουν τον σχεδιασμό υγιεινής.
 
Πρόγραμμα εκδήλωσης
12:00 - 12:03: Short introduction by AGMPM
12:03 - 12:13: EHEDG Introduction by Adwy van den Berg
12:13 – 12:45: HD Packaging presentation by Fredrik Hansen and Tobias Braunegger
- Presentation of the new structure of Guideline 29 - Fredrik Hansen
- Hygiene classes for packaging machines for solid foodstuffs: Decision tree – Fredrik Hansen
- Hygienic Design of packaging systems for solid foodstuffs – Tobias Braunegger
- Contamination issues and risk management - Tobias Braunegger
12:45 – 12: 55:Q&A session
12:55 – 13:00: Closing remarks
 
Για δηλώσεις συμμετοχής, επικοινωνήστε με τη Γραμματεία του ΣΥΒΙΠΥΣ, στο e-mail: info@pac.gr